10.20.12.0 Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.12 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 10.20.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0302 91 00 - Wątróbki, ikry i mlecze, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 99 00 - Rybie płetwy, głowy, ogony, pęcherze pławne i pozostałe jadalne odpadki rybne, świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek, ikry, mlecza i płetw rekina)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.14.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH PODSTAWOWYCH CHEMIKALIÓW ORGANICZNYCH
-
Kod PKWiU: 13.3 - USŁUGI WYKOŃCZALNICZE
-
Kod PKWiU: 10.85.19 - Pozostałe gotowe posiłki i dania
-
Kod PKWiU: 45.11.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I FURGONETEK
-
Kod PKWiU: 46.12.13.0 - Usługi pośrednictwa w sprzedaży hurtowej chemikaliów przemysłowych, nawozów i środków agrochemicznych
-
Kod PKWiU: 46.49.19 - Sprzedaż hurtowa pozostałych artykułów użytku domowego, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 73.20.11.0 - Usługi badania rynku: badania/sondaże jakościowe
-
Kod PKWiU: 14.11.1 - Odzież ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
-
Kod PKWiU: 86.90.13.0 - Usługi świadczone przez fizjoterapeutów
-
Kod PKWiU: 85.59.12.0 - Kursy komputerowe