0302 99 00 Rybie płetwy, głowy, ogony, pęcherze pławne i pozostałe jadalne odpadki rybne, świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek, ikry, mlecza i płetw rekina)
Kod CN 0302 99 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.12.0 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8529 10 69 - Anteny (z wył. wewnętrznych i zewnętrznych do odbiorników radiowych lub telewizyjnych, włącznie z typami wewnętrznymi wbudowanymi, teleskopowych i prętowych do aparatury przenośnej lub nadających się do zamontowania w pojazdach mechanicznych)
-
Kod CN: 2009 31 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 2208 20 66 - Brandy/Weinbrand, w pojemnikach o objętości większej niż 2 litry
-
Kod CN: 7318 15 - Wkręty i śruby, gwintowane, nawet z nakrętkami lub podkładkami, z żeliwa lub ze stali (z wył. wkrętów do podkładów i pozostałych wkrętów do drewna, gwintowanych haków i pierścieni, wkrętów samogwintujących, wkrętów "lag", gwintowanych zatyczek, korków itp.)
-
Kod CN: 0207 41 80 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek oraz bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kaczki 63 %” lub inaczej zgłaszane
-
Kod CN: 0405 20 90 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu > 75% ale < 80% masy
-
Kod CN: 2933 32 00 - Piperydyna i jej sole
-
Kod CN: 6301 20 10 - Koce i pledy, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, dziane (z wył. elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 0406 20 00 - Ser tarty lub proszkowany, wszystkich rodzajów
-
Kod CN: 1212 99 41 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, (z wył. łuszczonych, kruszonych lub mielonych)