10.20.23 Ryby suszone, solone lub w solance
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.2 - RYBY PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE W INNY SPOSÓB; KAWIOR I NAMIASTKI KAWIORU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.23.0 - Ryby suszone, solone lub w solance
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.20.23, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 15.11.1 - SKÓRY FUTERKOWE WYPRAWIONE I GARBOWANE
-
Kod PKWiU: 23.41.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów ceramicznych, stołowych i ozdobnych
-
Kod PKWiU: 85.42.41.0 - Usługi szkół wyższych w zakresie studiów trzeciego stopnia on-line
-
Kod PKWiU: 26.20.17.0 - Monitory i projektory, wykorzystywane głównie w systemach automatycznego przetwarzania danych
-
Kod PKWiU: 93.11.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z DZIAŁALNOŚCIĄ OBIEKTÓW SPORTOWYCH
-
Kod PKWiU: 01.29.3 - Materiały roślinne w rodzaju stosowanych głównie do wyplatania, wyściełania, wypychania lub w farbowaniu lub garbowaniu
-
Kod PKWiU: 05.20.1 - WĘGIEL BRUNATNY (LIGNIT)
-
Kod PKWiU: 72.0 - USŁUGI W ZAKRESIE BADAŃ NAUKOWYCH I PRAC ROZWOJOWYCH W DZIEDZINIE NAUK INTERDYSCYPLINARNYCH
-
Kod PKWiU: 28.41.34.0 - Maszyny gdzie indziej niesklasyfikowane, do obróbki metalu lub cermetali, bez usuwania materiału
-
Kod PKWiU: 13.20.31 - Tkaniny z przędzy z syntetycznych i sztucznych włókien ciągłych