10.20.23 Ryby suszone, solone lub w solance
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.2 - RYBY PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE W INNY SPOSÓB; KAWIOR I NAMIASTKI KAWIORU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.23.0 - Ryby suszone, solone lub w solance
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.20.23, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.60.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WŁÓKIEN CHEMICZNYCH
-
Kod PKWiU: 25.71.13.0 - Pozostałe wyroby nożownicze; zestawy i akcesoria do manicure lub pedicure
-
Kod PKWiU: 25.21 - GRZEJNIKI I KOTŁY CENTRALNEGO OGRZEWANIA
-
Kod PKWiU: 20.42.12.0 - Kosmetyki do makijażu ust i makijażu oczu
-
Kod PKWiU: 20.53.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją olejków eterycznych i mieszanin substancji zapachowych
-
Kod PKWiU: 24.42.11.0 - Aluminium nieobrobione plastycznie
-
Kod PKWiU: 20.60.1 - WŁÓKNA SYNTETYCZNE
-
Kod PKWiU: 20.12.23.0 - Syntetyczne organiczne substancje garbujące; nieorganiczne substancje garbujące; preparaty garbujące; preparaty enzymatyczne do garbowania wstępnego
-
Kod PKWiU: 84.24.19 - Pozostałe usługi związane ze sprawami porządku i bezpieczeństwa publicznego
-
Kod PKWiU: 55.90.11.0 - Usługi świadczone przez domy studenckie oraz internaty i bursy szkolne