10.31.99 Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ziemniaków
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.31.9 - GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZYRZĄDZANIEM ZIEMNIAKÓW I WYROBÓW Z ZIEMNIAKÓW; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.31.99.0 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ziemniaków
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.61.23 - Mąka i mączka z suszonych części roślin
-
Kod PKWiU: 17.23.14.0 - Pozostałe papier i tektura w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, z nadrukiem, wytłaczane lub perforowane
-
Kod PKWiU: 49.20.15 - Transport kolejowy przesyłek pocztowych
-
Kod PKWiU: 91 - USŁUGI BIBLIOTEK, ARCHIWÓW, MUZEÓW ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI W ZAKRESIE KULTURY
-
Kod PKWiU: 29.3 - CZĘŚCI I AKCESORIA DO POJAZDÓW SILNIKOWYCH
-
Kod PKWiU: 28.99.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych maszyn specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 13.96.14 - Tkaniny impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 29.10.12 - Silniki spalinowe tłokowe wewnętrznego spalania o zapłonie iskrowym, o pojemności skokowej > 1000 cm3, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów
-
Kod PKWiU: 09 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE GÓRNICTWO I WYDOBYWANIE
-
Kod PKWiU: 47.00.1 - SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW, WARZYW, MIĘSA, RYB, WYROBÓW PIEKARNICZYCH, MLECZARSKICH I JAJ