10.32 SOKI Z OWOCÓW I WARZYW
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.3 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.32.1 - SOKI Z OWOCÓW I WARZYW
-
Kod PKWiU: 10.32.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.32, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 43.99.10.0 - ROBOTY ZWIĄZANE Z ZAKŁADANIEM IZOLACJI PRZECIWWILGOCIOWYCH I WODOCHRONNYCH
-
Kod PKWiU: 84.23.11 - Usługi sądów i prokuratury
-
Kod PKWiU: 10.84.12.0 - Sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy oraz gotowa musztarda
-
Kod PKWiU: 01.24.25 - Brzoskwinie
-
Kod PKWiU: 38.11.3 - ODPADY INNE NIŻ NIEBEZPIECZNE, NIENADAJĄCE SIĘ DO RECYKLINGU
-
Kod PKWiU: 01.23.19.0 - Pozostałe świeże owoce cytrusowe
-
Kod PKWiU: 24.42.21 - Proszki i płatki z aluminium
-
Kod PKWiU: 27.12.31.0 - Tablice i inne urządzenia sterujące, wyposażone w aparaturę łączeniową lub zabezpieczającą do napięć <= 1000 V
-
Kod PKWiU: 50.30.11.0 - Transport wodny śródlądowy pasażerski, promowy
-
Kod PKWiU: 22.19.72 - Pokrycia podłogowe i maty z gumy innej niż guma komórkowa