56.29 POZOSTAŁE USŁUGI GASTRONOMICZNE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 56.2 - USŁUGI PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA ŻYWNOŚCI (KATERING) DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH I POZOSTAŁE USŁUGI GASTRONOMICZNE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 56.29.1 - USŁUGI GASTRONOMICZNE ŚWIADCZONE W OPARCIU O ZAWARTĄ Z KLIENTEM UMOWĘ
-
Kod PKWiU: 56.29.2 - Usługi stołówkowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 56.29, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 82.30 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ORGANIZACJĄ KONGRESÓW, TARGÓW I WYSTAW
-
Kod PKWiU: 33.20.29.0 - Usługi instalowania pozostałych maszyn ogólnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 23.19.25.0 - Izolatory elektryczne szklane
-
Kod PKWiU: 49.41.1 - TRANSPORT DROGOWY TOWARÓW
-
Kod PKWiU: 20.20.12.0 - Środki chwastobójcze
-
Kod PKWiU: 15.20.2 - OBUWIE SPORTOWE
-
Kod PKWiU: 26.20.30 - POZOSTAŁE URZĄDZENIA DO MASZYN AUTOMATYCZNEGO PRZETWARZANIA DANYCH
-
Kod PKWiU: 84.13.12.0 - Usługi administracji publicznej w zakresie gospodarki paliwowej i energetycznej
-
Kod PKWiU: 46.22.10 - Sprzedaż hurtowa kwiatów i roślin
-
Kod PKWiU: 24.10.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŻELIWA, STALI I STOPÓW ŻELAZA