10.39 POZOSTAŁE OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.3 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
-
Kod PKWiU: 10.39.2 - OWOCE I ORZECHY, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU: 10.39.3 - Materiały i odpady roślinne, pozostałości i produkty uboczne
-
Kod PKWiU: 10.39.9 - GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW); USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.53 - OLEJKI ETERYCZNE; MIESZANINY SUBSTANCJI ZAPACHOWYCH
-
Kod PKWiU: 31.03.12 - Materace
-
Kod PKWiU: 16.21.91.0 - Usługi związane z wykańczaniem płyt i paneli
-
Kod PKWiU: 24.10.67 - Pręty drążone nadające się do celów wiertniczych
-
Kod PKWiU: 26.40.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją elektronicznego sprzętu powszechnego użytku
-
Kod PKWiU: 59.11.12 - Usługi związane z produkcją reklamowych lub promocyjnych filmów i nagrań wideo
-
Kod PKWiU: 01.11.33.0 - Owies
-
Kod PKWiU: 27.31.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ KABLI ŚWIATŁOWODOWYCH
-
Kod PKWiU: 46.15.11 - Usługi pośrednictwa w sprzedaży hurtowej mebli
-
Kod PKWiU: 32.50.12 - Sterylizatory medyczne, chirurgiczne lub laboratoryjne