10.39.11.0 Warzywa zamrożone
Kod PKWiU 10.39.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0710 21 00 - Groch "Pisum sativum", nawet łuskany, niepoddany obróbce cieplnej lub ugotowany na parze lub w wodzie, zamrożony
-
Kod CN: 0710 22 00 - Fasola [Vigna spp., Phaseolus spp.], nawet łuskana, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
-
Kod CN: 0710 29 00 - Warzywa strączkowe, nawet łuskane, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grochu i fasoli)
-
Kod CN: 0710 30 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0710 40 00 - Kukurydza cukrowa, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
-
Kod CN: 0710 80 10 - Oliwki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0710 80 51 - Słodka papryka, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona
-
Kod CN: 0710 80 59 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. słodkiej papryki)
-
Kod CN: 0710 80 61 - Grzyby z rodzaju Agaricus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0710 80 69 - Grzyby niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
-
Kod CN: 0710 80 70 - Pomidory, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0710 80 80 - Karczochy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0710 80 85 - Szparagi, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0710 80 95 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej, oliwek, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, grzybów, pomidorów, karczochów i szparagów)
-
Kod CN: 0710 90 00 - Mieszanki warzyw, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 90.02.19.2 - Usługi świadczone przez artystów realizujących widowiska artystyczne, z wyłączeniem artystów wykonawców
-
Kod PKWiU: 95.2 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI ARTYKUŁÓW UŻYTKU OSOBISTEGO I DOMOWEGO
-
Kod PKWiU: 11.03.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją cydru i pozostałych win owocowych
-
Kod PKWiU: 32.50.41 - Soczewki kontaktowe; soczewki okularowe ze szkła i innych materiałów
-
Kod PKWiU: 43.91.1 - ROBOTY ZWIĄZANE Z WYKONYWANIEM KONSTRUKCJI I POKRYĆ DACHOWYCH
-
Kod PKWiU: 88.10.14.0 - Usługi pomocy społecznej bez zakwaterowania w zakresie odwiedzania i pomocy domowej świadczone osobom niepełnosprawnym
-
Kod PKWiU: 91.03.10 - USŁUGI ZWIĄZANE Z DZIAŁALNOŚCIĄ HISTORYCZNYCH MIEJSC I BUDYNKÓW ORAZ PODOBNYCH ATRAKCJI TURYSTYCZNYCH
-
Kod PKWiU: 01.47 - DRÓB ŻYWY I JAJA
-
Kod PKWiU: 68.20.11.0 - Wynajem i obsługa nieruchomości mieszkalnych własnych lub dzierżawionych
-
Kod PKWiU: 46.38.29.0 - Sprzedaż hurtowa pozostałej żywności, gdzie indziej niesklasyfikowanej