10.39.15.0 Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.15 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Kod PKWiU 10.39.15.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług to system klasyfikacji wyrobów i usług określnych m.in. kodem 10.39.15.0. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Nomenklatura scalona (CN) jest natomiast usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Kod CN: 2005 51 00 - Fasola łuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
Kod CN: 2005 59 00 - Fasola niełuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 27.90.11 - Maszyny i aparatura, elektryczne, wykonujące indywidualne funkcje
Kod PKWiU: 77.33.1 - WYNAJEM I DZIERŻAWA MASZYN I URZĄDZEŃ BIUROWYCH (WŁĄCZAJĄC KOMPUTERY), BEZ OBSŁUGI
Kod PKWiU: 24.52.3 - ŁĄCZNIKI RUR LUB PRZEWODÓW RUROWYCH ODLEWANE ZE STALIWA
Kod PKWiU: 20.17.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kauczuku syntetycznego w formach podstawowych
Kod PKWiU: 71.12.18 - Usługi projektowania technicznego systemów telekomunikacyjnych i nadawczych
Kod PKWiU: 14.31.10.0 - RAJSTOPY, POŃCZOCHY, SKARPETKI I POZOSTAŁE WYROBY POŃCZOSZNICZE
Kod PKWiU: 26.51.84.0 - Części i akcesoria do wyrobów objętych grupowaniami: 26.51.63 i 26.51.64