10.39.15.0 Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.15 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Kod PKWiU 10.39.15.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług to system klasyfikacji wyrobów i usług określnych m.in. kodem 10.39.15.0. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Nomenklatura scalona (CN) jest natomiast usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Kod CN: 2005 51 00 - Fasola łuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
Kod CN: 2005 59 00 - Fasola niełuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 71.12.16 - Usługi projektowania technicznego instalacji wodno-kanalizacyjnych i systemów odwadniających
Kod PKWiU: 33.12.26 - Usługi naprawy i konserwacji maszyn dla przemysłu tekstylnego, odzieżowego i skórzanego