10.39.15.0 Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.15 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Kod PKWiU 10.39.15.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług to system klasyfikacji wyrobów i usług określnych m.in. kodem 10.39.15.0. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Nomenklatura scalona (CN) jest natomiast usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Kod CN: 2005 51 00 - Fasola łuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
Kod CN: 2005 59 00 - Fasola niełuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 46.12.13 - Usługi pośrednictwa w sprzedaży hurtowej chemikaliów przemysłowych, nawozów i środków agrochemicznych
Kod PKWiU: 14.14.24.0 - Pozostałe podkoszulki, halki, półhalki, majtki, figi, koszule nocne, piżamy, peniuary, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce
Kod PKWiU: 30.20.13 - Pozostałe lokomotywy kolejowe; tendry
Kod PKWiU: 32.30.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją sprzętu sportowego
Kod PKWiU: 26.52.13 - Zegary kontrolne instalowane na tablicach rozdzielczych i podobnego typu zegary przeznaczone do pojazdów
Kod PKWiU: 61.20.2 - USŁUGI POŁĄCZEŃ PRZEZ SIEĆ TELEKOMUNIKACJI RUCHOMEJ Z INNYMI SIECIAMI
Kod PKWiU: 41.00.47 - Roboty budowlane związane ze wznoszeniem hoteli i podobnych budynków
Kod PKWiU: 84.22 - USŁUGI W DZIEDZINIE OBRONY NARODOWEJ
Kod PKWiU: 66.21.1 - Usługi związane z oceną ryzyka i szacowaniem poniesionych strat
Kod PKWiU: 10.31.99 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ziemniaków