10.39.16 Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.16.0 - Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.16, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 24.53.10 - USŁUGI WYKONYWANIA ODLEWÓW Z METALI LEKKICH
-
Kod PKWiU: 45.19.21 - Sprzedaż detaliczna samochodów ciężarowych, przyczep, naczep i autobusów, prowadzona przez wyspecjalizowane salony
-
Kod PKWiU: 20.13.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych podstawowych chemikaliów nieorganicznych
-
Kod PKWiU: 14.19.13.0 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, dziane
-
Kod PKWiU: 95.25.1 - USŁUGI NAPRAWY ZEGARÓW, ZEGARKÓW ORAZ BIŻUTERII
-
Kod PKWiU: 32.99.59.0 - Pozostałe różne wyroby, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 10.39 - POZOSTAŁE OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU: 49.50 - TRANSPORT RUROCIĄGOWY
-
Kod PKWiU: 12.0 - WYROBY TYTONIOWE
-
Kod PKWiU: 27.90.33.0 - Części do pozostałego sprzętu elektrycznego; części elektryczne maszyn lub aparatury, gdzie indziej niesklasyfikowane