10.39.16 Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.16.0 - Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.16, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 38.12.3 - USŁUGI ZWIĄZANE Z INFRASTRUKTURĄ PRZEZNACZONĄ DO PRZEMIESZCZANIA ODPADÓW NIEBEZPIECZNYCH NADAJĄCYCH SIĘ DO RECYKLINGU
-
Kod PKWiU: 52.29.12.0 - Pozostałe usługi spedycji towarów
-
Kod PKWiU: 38.22.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM ODPADÓW PROMIENIOTWÓRCZYCH I POZOSTAŁYCH ODPADÓW NIEBEZPIECZNYCH
-
Kod PKWiU: 28.13.22.0 - Pompy powietrzne ręczne lub nożne
-
Kod PKWiU: 32.30.11.0 - Narty śniegowe i pozostały sprzęt narciarski oraz osprzęt, z wyłączeniem obuwia; łyżwy i wrotki; części
-
Kod PKWiU: 07.10.10.0 - Rudy i koncentraty żelaza
-
Kod PKWiU: 27.40 - SPRZĘT OŚWIETLENIOWY ELEKTRYCZNY
-
Kod PKWiU: 14.13.22 - Pozostałe garnitury i zestawy odzieżowe, męskie lub chłopięce
-
Kod PKWiU: 41.00.27 - Hotele i podobne budynki
-
Kod PKWiU: 16.24.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją opakowań drewnianych