10.39.18 Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.18, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 38.22.29 - Usługi związane z unieszkodliwianiem pozostałych odpadów niebezpiecznych
Kod PKWiU: 02.30.11 - Balata, gutaperka, guayule, chicle i podobne gumy naturalne
Kod PKWiU: 63.11.19 - Pozostałe usługi związane z zapewnieniem infrastruktury dla technologii informatycznych i komputerowych
Kod PKWiU: 20.16.53 - Polimery akrylu w formach podstawowych
Kod PKWiU: 27.11.21.0 - Silniki uniwersalne prądu stałego i przemiennego, o mocy wyjściowej > 37,5 W
Kod PKWiU: 32.11.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją monet
Kod PKWiU: 26.51.65 - Przyrządy, maszyny i urządzenia do automatycznej regulacji lub kontroli, hydrauliczne lub pneumatyczne
Kod PKWiU: 38.11.49 - Zużyte samochody, komputery, telewizory i inne urządzenia przeznaczone do złomowania