10.39.18 Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.18, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 86.10.1 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ SZPITALE
Kod PKWiU: 27.40.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ELEKTRYCZNEGO SPRZĘTU OŚWIETLENIOWEGO
Kod PKWiU: 53.20.12.0 - Usługi dostarczania zakupów żywnościowych do domu
Kod PKWiU: 23.12.11 - Szkło w arkuszach, gięte, o obrobionych krawędziach, grawerowane, wiercone, emaliowane lub inaczej obrobione, ale nieoprawione ani nieobramowane
Kod PKWiU: 46.32 - SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA