10.39.18 Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.18, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 93.19.13 - Usługi wspomagające działalność związaną ze sportem i rekreacją
Kod PKWiU: 35.30.21.0 - Lód, włączając lód do celów chłodniczych innych niż żywnościowe
Kod PKWiU: 32.99.3 - WYROBY Z WŁOSÓW LUDZKICH LUB SIERŚCI ZWIERZĘCEJ; PODOBNE WYROBY Z MATERIAŁÓW WŁÓKIENNICZYCH
Kod PKWiU: 45.19.22 - Sprzedaż detaliczna pojazdów turystycznych, takich jak: samochody kempingowe, przyczepy turystyczne, prowadzona przez wyspecjalizowane salony
Kod PKWiU: 28.49.22.0 - Uchwyty przedmiotów obrabianych
Kod PKWiU: 22.11 - OPONY I DĘTKI Z GUMY; BIEŻNIKOWANE I REGENEROWANE OPONY Z GUMY
Kod PKWiU: 20.41.20 - Organiczne środki powierzchniowo czynne, z wyłączeniem mydła
Kod PKWiU: 79.11.13.0 - Usługi rezerwacji biletów autobusowych
Kod PKWiU: 47.00.62.0 - Sprzedaż detaliczna czasopism i gazet
Kod PKWiU: 24.34.11 - Drut ciągniony na zimno, ze stali niestopowej