10.39.18 Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.18, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 19.10.1 - KOKS I PÓŁKOKS Z WĘGLA KAMIENNEGO I BRUNATNEGO (LIGNITU) LUB TORFU; WĘGIEL RETORTOWY
Kod PKWiU: 62.09.10.0 - USŁUGI INSTALOWANIA KOMPUTERÓW I URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH
Kod PKWiU: 26.51.65 - Przyrządy, maszyny i urządzenia do automatycznej regulacji lub kontroli, hydrauliczne lub pneumatyczne
Kod PKWiU: 81.3 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ZAGOSPODAROWANIEM TERENÓW ZIELENI
Kod PKWiU: 22.19.60.0 - Odzież i dodatki odzieżowe z gumy innej niż ebonit
Kod PKWiU: 38.11.59 - Pozostałe odpady inne niż niebezpieczne nadające się do recyklingu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod PKWiU: 84.13.13.0 - Usługi administracji publicznej w zakresie zasobów mineralnych i górnictwa, produkcji i budownictwa