10.39.18 Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.18, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 27.20.2 - AKUMULATORY ELEKTRYCZNE I ICH CZĘŚCI
Kod PKWiU: 53.10.12.0 - Usługi operatora wyznaczonego związane z przesyłkami listowymi
Kod PKWiU: 85.41.11.0 - Usługi szkół policealnych on-line
Kod PKWiU: 22.29.24 - Części gdzie indziej niesklasyfikowane, do lamp i sprzętu oświetleniowego, podświetlanych tablic i podobnych wyrobów, z tworzyw sztucznych
Kod PKWiU: 46.31.11 - Sprzedaż hurtowa świeżych owoców i warzyw
Kod PKWiU: 42.99.21 - Roboty ogólnobudowlane związane z budową budowli produkcyjnych i dla górnictwa
Kod PKWiU: 20.13.65.0 - Związki metali ziem rzadkich, itru lub skandu
Kod PKWiU: 95.24.1 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI MEBLI I WYPOSAŻENIA DOMOWEGO