10.39.18 Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.18, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 24.43.22 - Pył cynkowy, proszki i płatki cynku
Kod PKWiU: 84.11.19.0 - Pozostałe usługi kierowania podstawowymi rodzajami działalności publicznej
Kod PKWiU: 29.32.91 - Usługi podwykonawców związane z montażem kompletnych podzespołów konstrukcyjnych stosowanych w pojazdach silnikowych w ramach procesu produkcyjnego
Kod PKWiU: 66.30.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ZARZĄDZANIEM FUNDUSZAMI
Kod PKWiU: 18.20.10.0 - USŁUGI REPRODUKCJI NAGRAŃ DŹWIĘKOWYCH
Kod PKWiU: 77.31.10 - Wynajem i dzierżawa maszyn i urządzeń rolniczych, bez obsługi
Kod PKWiU: 46.76.13.0 - Sprzedaż hurtowa tworzyw sztucznych i gumy w formach podstawowych