10.39.29 Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.2 - OWOCE I ORZECHY, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 43.39.11.0 - Roboty związane z wykonywaniem elementów dekoracyjnych
-
Kod PKWiU: 46.21.14 - Sprzedaż hurtowa pasz dla zwierząt
-
Kod PKWiU: 90.02.19.1 - Usługi zarządzania prawami związanymi z twórczością artystyczną, literacką, muzyczną, z wyłączeniem twórczości kinematograficznej i audiowizualnej
-
Kod PKWiU: 33.12.26.0 - Usługi naprawy i konserwacji maszyn dla przemysłu tekstylnego, odzieżowego i skórzanego
-
Kod PKWiU: 14.19.41.0 - Formy kapeluszy, korpusy kapeluszy i stożki, z filcu; płaty i rury z filcu; stożki kapeluszy, plecione lub wykonane przez łączenie pasków z dowolnego materiału
-
Kod PKWiU: 71.11.33.0 - Usługi planowania przestrzennego związane z lokalizacją obiektów budowlanych
-
Kod PKWiU: 20.13.41.0 - Siarczki, siarczyny i siarczany
-
Kod PKWiU: 19.20.42.0 - Koks naftowy; bitum naftowy i inne pozostałości olejów ropy naftowej
-
Kod PKWiU: 20.20.13 - Środki opóźniające kiełkowanie oraz regulatory wzrostu roślin
-
Kod PKWiU: 20.41.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mydła i detergentów, środków piorących, czyszczących i polerujących