10.71.12.9 Pozostałe świeże wyroby piekarnicze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.71.12 - Pozostałe świeże wyroby piekarnicze
Kod PKWiU 10.71.12.9 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1905 90 70 - Owocowa tartaletka, jagodzianki, panettone, bezy, Kerststol, croissanty i inne wyroby piekarnicze zawierające >=5 % masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków )
-
Kod CN: 1905 90 80 - Pizze, tarty i pozostałe wyroby piekarnicze zawierające <5% masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków i podobnego pieczywa tostowego, opłatków sakralnych, pustych kapsułek stosowanych do celów farmaceutycznych, wafli wytłaczanych, papieru ryżowego i podobnych wyrobów)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 46.74.13.0 - Sprzedaż hurtowa narzędzi ręcznych
-
Kod PKWiU: 10.81.14.0 - Melasa
-
Kod PKWiU: 73.20.13.0 - Usługi badania rynku: badania ilościowe ciągłe i regularne sondaże
-
Kod PKWiU: 16.23 - POZOSTAŁE WYROBY STOLARSKIE I CIESIELSKIE DLA BUDOWNICTWA
-
Kod PKWiU: 05.10.10.0 - WĘGIEL KAMIENNY
-
Kod PKWiU: 45.40.1 - Sprzedaż hurtowa motocykli oraz części i akcesoriów do nich
-
Kod PKWiU: 41.00.21 - Budynki przemysłowe
-
Kod PKWiU: 21.20.12.0 - Leki zawierające hormony, ale niezawierające antybiotyków
-
Kod PKWiU: 20.53.10.0 - OLEJKI ETERYCZNE; MIESZANINY SUBSTANCJI ZAPACHOWYCH
-
Kod PKWiU: 20.15 - NAWOZY I ZWIĄZKI AZOTOWE