10.71.99.0 USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŚWIEŻEGO LUB MROŻONEGO PIECZYWA, CIASTA I CIASTEK
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.71.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŚWIEŻEGO LUB MROŻONEGO PIECZYWA, CIASTA I CIASTEK
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 32.20.13 - Organy piszczałkowe klawiszowe, fisharmonie i podobne instrumenty klawiszowe; akordeony i podobne instrumenty; harmonijki ustne; instrumenty muzyczne dęte
-
Kod PKWiU: 46.35.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA WYROBÓW TYTONIOWYCH
-
Kod PKWiU: 10.11.2 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 92.00.29 - Pozostałe usługi związane z zakładami wzajemnymi
-
Kod PKWiU: 11.02.20 - Osad i kamień winny
-
Kod PKWiU: 22.29.29.0 - POZOSTAŁE WYROBY Z TWORZYW SZTUCZNYCH
-
Kod PKWiU: 95.29.1 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW UŻYTKU OSOBISTEGO I DOMOWEGO
-
Kod PKWiU: 14.19.2 - ODZIEŻ DLA NIEMOWLĄT, POZOSTAŁE RODZAJE ODZIEŻY I POZOSTAŁE DODATKI ODZIEŻOWE (Z WYŁĄCZENIEM NAKRYĆ GŁOWY), NIEDZIANE
-
Kod PKWiU: 16.21.16 - Pozostała sklejka, płyty fornirowane i podobne drewno warstwowe, z drewna drzew iglastych
-
Kod PKWiU: 15.11.3 - SKÓRY BYDLĘCE LUB ZE ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ODWŁOSIONE