10.84.12.0 Sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy oraz gotowa musztarda
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.84.12 - Sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy oraz gotowa musztarda
Kod PKWiU 10.84.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2103 10 00 - Sos sojowy
-
Kod CN: 2103 20 00 - Ketchup pomidorowy i pozostałe sosy pomidorowe
-
Kod CN: 2103 30 10 - Mąka i mączka, z gorczycy
-
Kod CN: 2103 30 90 - Gotowa musztarda
-
Kod CN: 2103 90 10 - Ostry sos z mango, w płynie
-
Kod CN: 2103 90 30 - Gorzkie aromatyczne zaprawy o objętościowej mocy alkoholu >= 44,2%, ale <= 49,2 % obj., zawierające >= 1,5%, ale <= 6 % masy goryczki, przypraw i różnych składników oraz >= 4%, ale <= 10% masy cukru, w pojemnikach o objętości <= 0,5 litra
-
Kod CN: 2103 90 90 - Sosy i preparaty do nich, zmieszane przyprawy i zmieszane przyprawy korzenne (z wył. sosu sojowego, ketchupu i pozostałych sosów pomidorowych, ostrego, płynnego sosu z mango i gorzkich aromatycznych zapraw objętych podpozycją 2103 90 30)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 29.10.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pojazdów samochodowych, z wyłączeniem motocykli
-
Kod PKWiU: 78.20.12.0 - Usługi świadczone przez agencje pracy tymczasowej w zakresie dostarczania pozostałego biurowego personelu pomocniczego
-
Kod PKWiU: 03.00.2 - RYBY ŻYWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE, NADAJĄCE SIĘ DO SPOŻYCIA PRZEZ LUDZI
-
Kod PKWiU: 27.40.23.0 - Lampy i oprawy oświetleniowe, nieelektryczne
-
Kod PKWiU: 10.39.13.0 - Warzywa suszone, włączając grzyby
-
Kod PKWiU: 33.19.10.0 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI POZOSTAŁEGO SPRZĘTU I WYPOSAŻENIA
-
Kod PKWiU: 17.12.79.0 - Pozostała tektura powleczona kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, z wyłączeniem w rodzaju stosowanej do pisania, drukowania lub innych celów graficznych
-
Kod PKWiU: 41.00.11.0 - Budynki mieszkalne jednorodzinne
-
Kod PKWiU: 24.54.10 - USŁUGI WYKONYWANIA ODLEWÓW Z POZOSTAŁYCH METALI NIEŻELAZNYCH
-
Kod PKWiU: 28.30.5 - MASZYNY DO ZBIORU PŁODÓW ROLNYCH