28.29.99 USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH MASZYN OGÓLNEGO PRZEZNACZENIA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.29.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH MASZYN OGÓLNEGO PRZEZNACZENIA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.29.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH MASZYN OGÓLNEGO PRZEZNACZENIA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.29.85 - Części przemysłowych zmywarek do naczyń oraz maszyn do czyszczenia, napełniania, pakowania lub paczkowania
-
Kod PKWiU: 80.20 - USŁUGI OCHRONIARSKIE W ZAKRESIE OBSŁUGI SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA
-
Kod PKWiU: 28.41.31 - Giętarki, krawędziarki i prostownice do metalu
-
Kod PKWiU: 49.41.17 - Transport drogowy towarów pojazdami napędzanymi siłą mięśni ludzkich lub ciągnionymi przez zwierzęta
-
Kod PKWiU: 03.00.41 - Ostrygi żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 32.13.10 - BIŻUTERIA SZTUCZNA I PODOBNE WYROBY
-
Kod PKWiU: 50.10.19 - Pozostały transport morski i przybrzeżny pasażerski
-
Kod PKWiU: 29.20.10 - Nadwozia do pojazdów silnikowych
-
Kod PKWiU: 68.31.16 - Usługi wyceny nieruchomości świadczone na zlecenie
-
Kod PKWiU: 10.13.13 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów