Kod PKWiU: 79 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ ORGANIZATORÓW TURYSTYKI, POŚREDNIKÓW I AGENTÓW TURYSTYCZNYCH ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI REZERWACJI I USŁUGI Z NIĄ ZWIĄZANE
Kod PKWiU: 80 - USŁUGI DETEKTYWISTYCZNE I OCHRONIARSKIE
Kod PKWiU: 81 - USŁUGI ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU W BUDYNKACH I ZAGOSPODAROWANIEM TERENÓW ZIELENI
Kod PKWiU: 82 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ADMINISTRACYJNĄ OBSŁUGĄ BIURA I POZOSTAŁE USŁUGI WSPOMAGAJĄCE PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu N, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 77.40.12 - Dzierżawa praw do korzystania ze znaków towarowych i franczyzy
Kod PKWiU: 01.47.21.0 - Jaja kurze, świeże w skorupkach
Kod PKWiU: 59.20.11.0 - Usługi w zakresie nagrywania dźwięku
Kod PKWiU: 32.20.13.0 - Organy piszczałkowe klawiszowe, fisharmonie i podobne instrumenty klawiszowe; akordeony i podobne instrumenty; harmonijki ustne; instrumenty muzyczne dęte
Kod PKWiU: 01.49.25.0 - Kokony jedwabników nadające się do motania
Kod PKWiU: 92.00.21.0 - Usługi związane z zakładami wzajemnymi w trybie on-line
Kod PKWiU: 35.3 - USŁUGI WYTWARZANIA I ZAOPATRYWANIA W PARĘ WODNĄ, GORĄCĄ WODĘ I POWIETRZE DO UKŁADÓW KLIMATYZACYJNYCH
Kod PKWiU: 84.11 - USŁUGI KIEROWANIA PODSTAWOWYMI RODZAJAMI DZIAŁALNOŚCI PUBLICZNEJ
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone