10.39.91 Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.9 - GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW); USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW)
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.91.0 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 16.29.14.0 - Ramy do obrazów, fotografii, luster lub podobnych przedmiotów oraz pozostałe wyroby, z drewna
-
Kod PKWiU: 85.20.12.0 - Usługi szkół podstawowych, z wyłączeniem usług szkół podstawowych on-line
-
Kod PKWiU: 12.00.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów tytoniowych
-
Kod PKWiU: 36.00.20.0 - Usługi związane z uzdatnianiem i dostarczaniem wody za pośrednictwem sieci wodociągowych
-
Kod PKWiU: 10.13.1 - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
-
Kod PKWiU: 26.51.4 - PRZYRZĄDY I APARATURA DO POMIARU WIELKOŚCI ELEKTRYCZNYCH LUB PROMIENIOWANIA JONIZUJĄCEGO
-
Kod PKWiU: 41.00.29.0 - Pozostałe budynki niemieszkalne
-
Kod PKWiU: 28.49.13.0 - Wiertarki stacjonarne udarowo-obrotowe lub obrotowe, pilarki, nitownice, krajarki blach metalowych
-
Kod PKWiU: 78.30.12 - Pozostałe usługi związane z udostępnianiem pozostałego biurowego personelu pomocniczego
-
Kod PKWiU: 86.90.12 - Usługi świadczone przez pielęgniarki