0202 30 10 Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone
Kod CN 0202 30 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6112 41 90 - Stroje kąpielowe z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. zawierających >= 5% masy nitki gumowej)
-
Kod CN: DZIAŁ 22 - NAPOJE BEZALKOHOLOWE, ALKOHOLOWE I OCET
-
Kod CN: 8421 12 00 - Suszarki wirówkowe do odzieży
-
Kod CN: 5905 00 30 - Pokrycia ścienne z lnu (z wył. składających się z równoległych przędz umieszczonych na podłożu z dowolnego materiału)
-
Kod CN: 8515 80 90 - Elektryczne maszyny i aparatura do spawania materiałów termoplastycznych (z wył. łączarek drutem, w rodzaju stosowanych do produkcji urządzeń półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 8711 40 00 - Motocykle, włączając motorowery, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania, o pojemności skokowej cylindra > 500 cm³, ale <= 800 cm³
-
Kod CN: 4302 19 80 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z owiec lub jagniąt, całe, niepołączone (z wył. z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie)
-
Kod CN: 6403 91 05 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, wykonane na drewnianym spodzie lub platformie, bez podeszwy wewnętrznej i bez metalowego ochronnego noska
-
Kod CN: 2008 50 92 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg
-
Kod CN: 2009 81 19 - Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem alkoholu)