0812 90 25 Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN 0812 90 25 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.24.0 - Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6406 90 60 - Podeszwy zewnętrzne (zelówki) ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
-
Kod CN: 1005 10 18 - Hybrydy nasion kukurydzy (z wył. hybryd trójkrzyżowych i hybryd zwykłych)
-
Kod CN: 2002 90 11 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 2204 22 22 - Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 8202 10 00 - Piły ręczne z częścią roboczą z metalu nieszlachetnego (z wył. z napędem mechanicznym)
-
Kod CN: 8527 12 00 - Radioodtwarzacze kasetowe kieszonkowe (wym:170 mm x 100 mm x 45 mm) z wbudowanym wzmacniaczem bez głośników, przystosowane do pracy bez zewnętrznego źródła zasilania
-
Kod CN: 5503 19 00 - Włókna odcinkowe z nylonu lub pozostałych poliamidów, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia (z wył. z poliamidów aromatycznych)
-
Kod CN: 9018 31 10 - Strzykawki, z tworzyw sztucznych, z igłami lub bez, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
-
Kod CN: 0208 30 00 - Mięso i jadalne podroby z naczelnych, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 5511 10 00 - Przędza zawierająca >= 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nici do szycia)