0210 11 19 Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN 0210 11 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5514 30 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², z przędz o różnych barwach (z wył. z włókien odcinkowych poliestrowych)
-
Kod CN: 3906 90 90 - Polimery akrylowe w formach podstawowych (z wył. poli(metakrylanu metylu), poli[N-(3-hydroksyimino-1,1-dimetylobutylo) akryloamidu], kopolimer metakrylanu 2-diizopropyloaminoetylowego z metakrylanem decylowym, w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, zawierającym >= 55% masy kopolimeru, kopolimeru kwasu akrylowego z akrylanem 2-etyloheksylowym, zawierającym >= 10% masy, <= 11% masy akrylanu 2-etyloheksylowego, kopolimeru akrylonitrylu z akrylanem metylu, modyfikowanym poli(butadien-akrylonitrylem) (NBR), produktów polimeryzacji kwasu akrylowego z metakrylanem alkilowym i małymi ilościami innych monomerów, do zastosowania jako zagęszczacz do produkcji mas do druku na tekstyliach, i kopolimeru akrylanu metylu z etylenem i z monomerem zawierającym niekońcową grupę karboksylową jako podstawnikiem, zawierającym >=50% masy akrylanu metylu, nawet zmieszanego z krzemionką)
-
Kod CN: 8607 11 00 - Wózki zwrotne napędzane i jednoosiowe wózki Bissela, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego
-
Kod CN: 8307 - Przewody rurowe giętkie, z metalu nieszlachetnego, z łącznikami lub bez
-
Kod CN: 9021 21 10 - Sztuczne zęby, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 1602 32 90 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zawierającego >= 25% masy mięsa lub podrobów z drobiu, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 0304 32 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7210 30 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, elektrolitycznie powleczone lub pokryte cynkiem
-
Kod CN: 3404 - Woski sztuczne i woski preparowane
-
Kod CN: 2008 99 21 - Winogrona, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13%