0210 12 11 Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN 0210 12 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8413 50 40 - Pompy dawkujące i dozujące wyporowe-tłokowe, o napędzie silnikowym
-
Kod CN: 3803 00 90 - Olej talowy, nawet oczyszczony (z wył. surowego)
-
Kod CN: 8479 90 70 - Części maszyn i urządzeń mechanicznych posiadające indywidualne funkcje, z żeliwa lub staliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6211 33 - Dresy i pozostała odzież, męska lub chłopięca, gdzie indziej niesklasyfikowana, z włókien chemicznych (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 0713 31 00 - Fasola z gatunku Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
-
Kod CN: 0304 63 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), zamrożone
-
Kod CN: 3824 60 91 - Sorbit, zawierający <=2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu (z wył. sorbitu w roztworze wodnym i D-sorbitu (sorbitolu))
-
Kod CN: 6213 - Chusteczki do nosa, których dowolny bok <= 60 cm (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 1515 21 90 - Olej kukurydziany surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 3901 30 00 - Kopolimery etylenu-octanu winylu, w formach podstawowych