10.13.12.0 Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.12 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Kod PKWiU 10.13.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
-
Kod PKWiU: 03.00.69 - Pozostałe wodne rośliny i zwierzęta oraz produkty z nich, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 28.92.62 - Części maszyn do sortowania, rozdrabniania lub podobnej obróbki ziemi, kamieni i podobnych materiałów
-
Kod PKWiU: 28.23.91.0 - Usługi związane z produkcją maszyn i sprzętu biurowego, z wyłączeniem komputerów i urządzeń peryferyjnych
-
Kod PKWiU: 10.39.24.0 - Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
-
Kod PKWiU: 20.60.23.0 - Pozostała pojedyncza przędza z włókna ciągłego sztucznego
-
Kod PKWiU: 20.15.79.0 - Nawozy mineralne zawierające co najmniej dwa z podanych pierwiastków nawozowych (azot, fosfor, potas), gdzie indziej niesklasyfikowane; pozostałe nawozy mineralne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 47.00.88 - Sprzedaż detaliczna maszyn i urządzeń, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 17.23.14.0 - Pozostałe papier i tektura w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, z nadrukiem, wytłaczane lub perforowane