0302 81 80 Koleń i pozostałe rekiny, świeże lub schłodzone (z wył. kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN 0302 81 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4102 10 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 0813 40 50 - Papaje suszone
-
Kod CN: 0304 92 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z antara "Dissostichus spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
-
Kod CN: 5501 - Kabel z włókna ciągłego syntetycznego, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 6103 10 90 - Garnitury z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 0104 20 10 - Kozy hodowlane czystorasowe
-
Kod CN: 2921 51 - o-, m, p-Fenylenodiamina, diaminotolueny i ich pochodne; ich sole
-
Kod CN: 0713 32 00 - Fasolka czerwona mała "Adzuki" [Phaseolus lub Vigna angularis], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
-
Kod CN: 7604 10 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z aluminium niestopowego, gdzie indziej nieklasyfikowane