0303 55 10 Ostrobok pospolity (Trachurus trachurus), zamrożone
Kod CN 0303 55 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2103 20 00 - Ketchup pomidorowy i pozostałe sosy pomidorowe
-
Kod CN: 3208 90 91 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie polimerów syntetycznych, rozproszonych lub rozpuszczonych w środowisku niewodnym (z wył. na bazie poliestrów i polimerów akrylowych lub winylowych)
-
Kod CN: 2301 20 00 - Mąki, mączki i granulki, z ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, nienadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 3824 60 11 - Sorbit w roztworze wodnym, zawierający <=2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu (z wył. D-sorbitu (sorbitolu))
-
Kod CN: 0304 49 50 - Filety z karmazynów (Sebastes spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1504 10 91 - Oleje z wątróbek z halibuta i ich frakcje, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g)
-
Kod CN: 2909 19 - Etery alifatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru dietylu (eteru etylowego))
-
Kod CN: 0906 - Cynamon i kwiaty cynamonowca
-
Kod CN: 6406 20 90 - Podeszwy zewnętrzne i obcasy, z tworzyw sztucznych