0304 56 90 Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów, z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN 0304 56 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5205 15 10 - Nitka pojedyncza z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 83,33 decyteksa, ale < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, ale <= 120" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 7214 - Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż kute, walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane na gorąco, ale z włączeniem tych, które po walcowaniu zostały skręcone (z wył. w nieregularnie zwijanych kręgach)
-
Kod CN: 8483 10 21 - Korby i wały wykorbione, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 2915 11 00 - Kwas mrówkowy
-
Kod CN: 8523 29 - Nośniki magnetyczne do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk (z wył. kart zawierających pasek magnetyczny i produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 8530 - Urządzenia sygnalizacyjne elektryczne, zapewniające bezpieczeństwo lub regulujące ruch kolejowy, tramwajowy, drogowy, na wodach śródlądowych, parkingach, portach lub lotniskach (z wył. mechanicznych oraz elektromechanicznych urządzeń objętych pozycją 8608); ich części
-
Kod CN: 3907 99 80 - Poliestry nasycone, w formach podstawowych (z wył. poliwęglanów, żywic alkidowych, poli(tereftalanu etylenu), poli(kwasu mlekowego) i poli(naftaleno-2,6-dikarboksylanu etylenu) i termoplastycznych kopolimerów ciekłokrystalicznych poliestrów aromatycznych)
-
Kod CN: 7320 90 90 - Sprężyny i pióra do resorów, z żeliwa lub stali (z wył. sprężyn talerzowych, sprężyn spiralnych płaskich, sprężyn śrubowych, resorów piórowych i piór do nich, sprężyn do zegarków lub zegarów, do parasoli i parasolek, sprężyn do amortyzatorów i drążków skrętnych objętych sekcją 17)
-
Kod CN: 0404 10 32 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 1602 90 69 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające mięso lub podroby z bydła (z wył. z drobiu, świń domowych, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)