7214 Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż kute, walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane na gorąco, ale z włączeniem tych, które po walcowaniu zostały skręcone (z wył. w nieregularnie zwijanych kręgach)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2613 10 00 - Rudy i koncentraty molibdenu, prażone
-
Kod CN: 7209 15 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 3 mm
-
Kod CN: 6204 41 00 - Suknie z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
-
Kod CN: 2204 29 96 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 9021 90 90 - Artykuły i urządzenia, zakładane, noszone lub wszczepiane, mające na celu skorygowanie wady lub kalectwa (z wył. protez, aparatów słuchowych, łącznie z częściami i akcesoriów i kompletnych stymulatorów serca)
-
Kod CN: 8514 10 - Piece oporowe przemysłowe lub laboratoryjne (z wył. pieców suszarniczych)
-
Kod CN: 7210 20 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte ołowiem, włączając blachę białą matową
-
Kod CN: 6112 20 00 - Ubiory narciarskie, dziane
-
Kod CN: 0307 39 80 - Małże (jadalne) "Perna spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN: 2008 99 28 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)