0304 61 00 Filety z tilapi (Oreochromis spp.), zamrożone
Kod CN 0304 61 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8105 - Kamienie kobaltowe i pozostałe produkty pośrednie hutnictwa kobaltu; kobalt i artykuły z kobaltu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom kobaltu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających kobalt)
-
Kod CN: 3002 11 00 - Testowe zestawy diagnostyczne malarii
-
Kod CN: 1702 90 30 - Izoglukoza w postaci stałej, zawierająca w stanie suchym 50 % masy fruktozy, otrzymywana z polimerów glukozy
-
Kod CN: 7216 33 90 - Dwuteowniki szerokostopowe, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości > 180 mm
-
Kod CN: 1515 90 60 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych; olejów i tłuszczów surowych, oleju sojowego, orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego, tungowego, sezamowego, jojoba, oleju oiticica, wosku mirtowego, wosk japońskiego i oleju z nasion tytoniu)
-
Kod CN: 2921 30 - Cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe mono- lub poliaminy i ich pochodne; ich sole
-
Kod CN: 8523 59 - Nośniki półprzewodnikowe, do odtwarzania dźwięku lub innych zjawisk fizycznych (z wył. półprzewodnikowych urządzeń pamięci trwałej, „kart inteligentnych” i produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 3920 62 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowego poli(tereftalanu etylenu), niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 1604 20 90 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach, przetworów z surimi i z łososiowatych, z sardynek, latającego bonio, makrel z gatunków Comber scombrus i Scomber japonicus i ryb z gatunku Orcynopsis unicolor, tuńczyków, latającego bonito lub pozostałych ryby z rodzaju Euthynnus)
-
Kod CN: 1205 90 00 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego >= 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów >= 30 mikromoli/g, nawet łamane