10.20.14.0 Filety rybne zamrożone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.14 - Filety rybne zamrożone
Kod PKWiU 10.20.14.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0304 61 00 - Filety z tilapi (Oreochromis spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 62 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 63 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), zamrożone
-
Kod CN: 0304 69 00 - Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), i żmijogłowowatych (Channa spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 71 10 - Filety z dorsza (Gadus macrocephalus), zamrożone
-
Kod CN: 0304 71 90 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac), zamrożone
-
Kod CN: 0304 72 00 - Filety z łupacz (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus), zamrożone
-
Kod CN: 0304 73 00 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), zamrożone
-
Kod CN: 0304 74 11 - Filety z morszczuka kapskiego (Merluccius capensis) i morszczuka głębokowodnego (Merluccius paradoxus)
-
Kod CN: 0304 74 15 - Filety z morszczuka argentyńskiego (Merluccius hubbsi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 74 19 - Filety z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. kapskiego, głębinowego i argentyńskiego), zamrożone
-
Kod CN: 0304 74 90 - Filety z widłaka (Urophycis spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 75 00 - Filety z mintaja (Theragra chalcogramma), zamrożone
-
Kod CN: 0304 79 10 - Filety z ryb z gatunku Boreogadus saida, zamrożone
-
Kod CN: 0304 79 30 - Filety z witlinka (Merlangius merlangus), zamrożone
-
Kod CN: 0304 79 50 - Filety z buławika nowozelandzkiego (miruna nowozelandzka) (Macruronus novaezelandiae), zamrożone
-
Kod CN: 0304 79 80 - Filety z molwy (Molva spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 79 90 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorszy, łupacza, czerniaka, morszczuka i widłaka, mintaja i błękitka, ryb z gatunku Boreogadus saida, witlinka, rdzawca, buławika nowozelandzkiego, molwy), zamrożone
-
Kod CN: 0304 81 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), zamrożone
-
Kod CN: 0304 82 10 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, zamrożone
-
Kod CN: 0304 82 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), zamrożone
-
Kod CN: 0304 82 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster) (z wył. z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy), zamrożone
-
Kod CN: 0304 83 10 - Filety z gładzicy (Pleuronectes platessa), zamrożone
-
Kod CN: 0304 83 30 - Filety ze stornii (Platichthys flesus), zamrożone
-
Kod CN: 0304 83 50 - Filety ze smuklic (Lepidorhombus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 83 90 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae) (z wył. gładzicy, stornii i smuklicy), zamrożone
-
Kod CN: 0304 84 00 - Filety z włócznika (Xiphias gladius), zamrożone
-
Kod CN: 0304 85 00 - Filety z antarów (Dissostichus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 86 00 - Filety z śledzi (Clupea harengus, Clupea pallasii), zamrożone
-
Kod CN: 0304 87 00 - Filety z tuńczyka (z rodzaju Thunnus), latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
-
Kod CN: 0304 88 11 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 88 15 - Filety z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), zamrożone
-
Kod CN: 0304 88 18 - Filety z żarłacza błękitnego (Prionace glauca),, zamrożone
-
Kod CN: 0304 88 19 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 0304 88 90 - Filety z rajowatych (Rajidae), zamrożone
-
Kod CN: 0304 89 10 - Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
-
Kod CN: 0304 89 21 - Filety z karmazyna (Sebastes marinus), zamrożone
-
Kod CN: 0304 89 29 - Filety z karmazyna (Sebastes spp.) (z wył. Sebastes marinus), zamrożone
-
Kod CN: 0304 89 30 - Filety z ryb z rodzaju Euthynnus (z wył. latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
-
Kod CN: 0304 89 41 - Filety z makreli z gatunku Scomber australasicus, zamrożone
-
Kod CN: 0304 89 49 - Filety z makreli (Scomber scombrus, Scomber japonicus) i ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, zamrożone
-
Kod CN: 0304 89 60 - Filety z żabnic (Lophius spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 89 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.39 - Pozostałe warzywa owocowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 72.20.42 - Usługi w zakresie badań stosowanych w dziedzinie pozostałych nauk społecznych i humanistycznych
-
Kod PKWiU: 42.22.23 - Roboty ogólnobudowlane związane z budową elektrowni
-
Kod PKWiU: 01.11.79 - Warzywa strączkowe suszone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 45.32.1 - SPRZEDAŻ DETALICZNA CZĘŚCI I AKCESORIÓW DO POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH (Z WYŁĄCZENIEM MOTOCYKLI), PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
-
Kod PKWiU: 10.12.30 - Tłuszcz z drobiu
-
Kod PKWiU: 26.40.1 - ODBIORNIKI RADIOWE
-
Kod PKWiU: 05 - WĘGIEL KAMIENNY I BRUNATNY (LIGNIT)
-
Kod PKWiU: 96.03.1 - USŁUGI POGRZEBOWE I POKREWNE
-
Kod PKWiU: 28.30.54.0 - Maszyny do zbioru roślin okopowych