0304 88 19 Filety z kolenia i pozostałych rekinów, zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN 0304 88 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2903 72 00 - Dichlorotrifluoroetany
-
Kod CN: 0302 39 - Tuńczyki z rodzaju "Thunnus"(z wył. Thunnus alalunga, Thunnus albacares, Thunnus obesus, Thunnus thynnus, Thunnus orientalis i Thunnus maccoyii), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5112 20 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy wełny czesankowej lub czesankowej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi (z wył. tkanin do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)
-
Kod CN: 0802 62 00 - Orzechy makadamia, świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 2204 22 38 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Piemonte, Tokaj, wina musujące, pół-musujące)
-
Kod CN: 8421 19 20 - Wirówki, w rodzaju stosowanych w laboratoriach
-
Kod CN: 2926 30 00 - Fenproporeks (INN) i jego sole; półprodukt metadonu (INN) (4-cyjano-2-dimetyloamino-4,4-difenylobutan)
-
Kod CN: 4101 20 30 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, mokrosolone
-
Kod CN: 6815 10 - Artykuły z grafitu lub pozostałego węgla, włącznie z włóknami węglowymi, przeznaczone do użytku nieelektrycznego
-
Kod CN: 2204 21 94 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)