0307 39 80 Małże (jadalne) "Perna spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
Kod CN 0307 39 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.32.0 - Mięczaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2935 10 00 - N-metyloperfluorooktanosulfonoamid
-
Kod CN: 8517 61 00 - Stacje bazowe do transmisji lub odbioru głosu, obrazów lub innych danych
-
Kod CN: 6005 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: DZIAŁ 33 - OLEJKI ETERYCZNE I REZINOIDY; PREPARATY PERFUMERYJNE, KOSMETYCZNE LUB TOALETOWE
-
Kod CN: 5801 90 10 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe, z lnu (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 8214 10 00 - Noże do papieru, otwieracze do listów, temperówki do ołówków i ostrza do nich, z metalu nieszlachetnego (z wył. maszyn i urządzeń mechanicznych objętych działem 84)
-
Kod CN: 1602 39 21 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 6302 29 - Bielizna pościelowa, z materiałów włókienniczych, zadrukowana (z wył. z bawełny i z włókien chemicznych, dziana)
-
Kod CN: 1501 90 00 - Tłuszcz z drobiu, wytapiane lub inaczej wyekstrahowane
-
Kod CN: 5702 20 00 - Pokrycia podłogowe z włókna kokosowego, tkane, nawet gotowe