0406 90 15 Gruyère i Sbrinz (z wył. tartych lub proszkowanych i do przetworzenia)
Kod CN 0406 90 15 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4304 00 00 - Futra sztuczne i artykuły z nich (z wył. rękawiczek ze skóry wyprawionej lub futra sztucznego, obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95, np. zabawek, gier i sprzętu sportowego)
-
Kod CN: 2008 50 51 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 6111 90 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny, cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, i czapeczek)
-
Kod CN: 1605 30 90 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. tylko wędzonych, mięsa z homara, poddanego obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów)
-
Kod CN: 8417 80 50 - Piece i paleniska do wypalania cementu, szkła lub produktów chemicznych
-
Kod CN: 3405 40 00 - Pasty i proszki do czyszczenia i pozostałe preparaty do czyszczenia, nawet w postaci papieru, watoliny, filcu, włókniny, tworzyw sztucznych komórkowych lub gumy komórkowej, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych takimi preparatami
-
Kod CN: 8472 30 00 - Maszyny do sortowania, składania, kopertowania lub banderolowania poczty, maszyny do otwierania, zamykania lub pieczętowania poczty oraz maszyny do przyklejania lub kasowania znaczków pocztowych
-
Kod CN: 9108 20 00 - Mechanizmy zegarkowe, kompletne i zmontowane, z naciągiem automatycznym
-
Kod CN: 1806 90 39 - Czekoladki i wyroby czekoladowe, nienadziewane (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)
-
Kod CN: 0402 29 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5% masy, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego