0406 90 79 Esrom, Italico, Kernhem, Saint-Nectaire, Saint-Paulin i Taleggio, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
Kod CN 0406 90 79 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9603 40 10 - Pędzle do farb olejnych, klejowych, lakierów lub podobne (inne niż pędzle objęte podpozycją 9603 30)
-
Kod CN: 5905 00 50 - Pokrycia ścienne z juty (z wył. składających się z równoległych przędz umieszczonych na podłożu z dowolnego materiału)
-
Kod CN: 8417 20 90 - Piece piekarnicze, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne (z wył. pieców tunelowych)
-
Kod CN: 8523 51 90 - Półprzewodnikowe urządzenia pamięci trwałej [karta pamięci fleszowej lub elektroniczne karty błyskowe pamięci], zapisane
-
Kod CN: 1508 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 0201 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1605 10 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 2302 40 08 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki ryżu, nawet granulowane, o zawartości skrobi > 35% masy
-
Kod CN: 3824 10 00 - Gotowe spoiwa do form odlewniczych lub rdzeni
-
Kod CN: 8542 32 90 - Pamięci w postaciach złożonych, takich jak piętrowe "D-RAMy" i moduły (z wył. w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych i D-RAMy, S-Ramy, cache-RAMy, EPROMy and flash E²PROMy)