0408 11 20 Żółtka jaj suszone, nienadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN 0408 11 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.12.0 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9021 39 90 - Protezy (z wył. sztucznych zębów, wyrobów protetyki dentystycznej, sztucznych stawów i protez ocznych)
-
Kod CN: 2204 29 86 - Sherry, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 7608 20 - Rury i przewody rurowe, ze stopów aluminium (z wył. kształtowników drążonych)
-
Kod CN: 3901 90 80 - Polimery etylenu, w formach podstawowych (z wył. polietylenu i kopolimerów etylenu-octanu winylu, kopolimerów etyleno-alfa-olefin, o gęstości mniejszej niż 0,94, żywicy jonomerowej złożonej z soli terpolimeru etylenu z akrylanem izobutylu i kwasem metakrylowym, i kopolimeru blokowego A-B-A polistyrenu, kopolimeru etylenowo-butylenowego i polistyrenu, zawierającego <= 35% masy styrenu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych formach masowych)
-
Kod CN: 1902 30 - Makarony poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane (z wył. nadziewanych)
-
Kod CN: 2710 20 38 - Oleje opałowe, zawierające => 70 % masy olejów ropy naftowej lub minerałów bitumicznych, o zawartości siarki > 0,5 % masy, zawierające biodiesel
-
Kod CN: 4414 00 90 - Ramy do obrazów, fotografii, luster lub podobnych przedmiotów, drewniane (z wył. z drewna tropikalnego "akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti")
-
Kod CN: 2620 99 95 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające metale lub ich związki (z wył. tych z produkcji żeliwa lub stali, tych zawierających głównie cynk, ołów, miedź lub glin, nikiel, niob, tantal, cynę lub tytan, tych zawierających arsen, rtęć, tal, lub ich mieszaniny w rodzaju stosowanych do ekstrakcji arsenu lub tych metali, lub do produkcji ich związków chemicznych, i tych zawierających antymon, beryl, kadm, chrom lub ich mieszaniny)
-
Kod CN: 3823 19 30 - Destylat kwasów tłuszczowych
-
Kod CN: 1302 12 00 - Ekstrakt z lukrecji (z wył. zawierającego > 10 % masy sacharozy lub pakowanego jako wyrób cukierniczy)