1902 30 Makarony poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane (z wył. nadziewanych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5703 30 18 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z polipropylenu, igłowe, nawet gotowe (z wył. płyt dywanowych o powierzchni <= 1 m²)
-
Kod CN: 4821 10 10 - Etykiety wszelkich rodzajów z papieru lub tektury, samoprzylepne, zadrukowane
-
Kod CN: 5310 10 10 - Tkaniny z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303, niebielone, o szerokości <= 150 cm
-
Kod CN: 8716 - Przyczepy i naczepy; pozostałe pojazdy bez napędu mechanicznego (z wył. pojazdów szynowych); ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7211 14 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 4,75 mm (z wył. tzw. wyrobów "szerokich płaskich")
-
Kod CN: 2607 00 00 - Rudy i koncentraty ołowiu
-
Kod CN: 6812 91 00 - Odzież, dodatki odzieżowe, obuwie i nakrycia głowy, z azbestu lub z mieszanin na bazie azbestu lub azbestu i węglanu magnezu (z wył. azbestu krokidolitowego)
-
Kod CN: 5902 10 10 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, impregnowane gumą
-
Kod CN: 7020 00 30 - Artykuły ze szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina, w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. artykułów z topionego kwarcu lub innej topionej krzemionki)
-
Kod CN: 0210 99 10 - Mięso z koni, solone, w solance lub suszone