0802 11 10 Migdały gorzkie, świeże lub suszone, w łupinach
Kod CN 0802 11 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 90 50 - Ser z mleka owiec lub mleka bawołów, w pojemnikach zawierających solankę lub w butelkach z owczej lub koziej skóry (z wył. sera Feta)
-
Kod CN: 4704 29 00 - Masa celulozowa z drewna drzew liściastych, siarczynowa, półbielona lub bielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 3920 10 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów etylenu, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 9014 80 00 - Przyrządy i urządzenia nawigacyjne (z wył. do nawigacji powietrznej i kosmicznej, kompasów i urządzeń radionawigacyjnych)
-
Kod CN: 1106 10 00 - Mąka, mączka i proszek, z grochu, fasoli, soczewicy i innych suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 0713
-
Kod CN: 0403 10 91 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 0801 - Orzechy kokosowe, orzechy brazylijskie i orzechy nerkowca, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 6913 - Statuetki i pozostałe artykuły dekoracyjne, ceramiczne, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 7604 29 10 - Sztaby i pręty, ze stopów aluminium
-
Kod CN: 4101 20 80 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłoszone, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)