0810 40 30 Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, świeże
Kod CN 0810 40 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.25.19.0 - Pozostałe owoce jagodowe (np. porzeczki, agrest) i z rodzaju Vaccinium (np. żurawina, borówki czarne), świeże, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 02.30.40.0 - Dziko rosnące jadalne produkty leśne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4202 92 - Torby podróżne, izolowane torby na artykuły żywnościowe lub napoje, kosmetyczki, plecaki, torby sklepowe, mapniki, torby na narzędzia, torby sportowe, pudełka na biżuterię, kasety na sztućce, futerały na lornetki, futerały na aparaty fotograficzne, futerały na instrumenty muzyczne, futerały na broń, kabury oraz podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią z folii z tworzywa sztucznego lub z materiałów włókienniczych (z wył. kufrów, aktówek, tornistrów i podobnych pojemników, torebek i artykułów w rodzaju zazwyczaj noszonych w kieszeni lub w torebce)
-
Kod CN: 3208 20 90 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie polimerów akrylowych lub winylowych, rozproszonych lub rozpuszczonych w środowisku niewodnym
-
Kod CN: 2504 10 00 - Grafit naturalny w proszku lub płatkach
-
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6204 63 18 - Spodnie i bryczesy, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. z kordu genua, z drelichu, z dzianin, z wył. roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i fig i dołu dresów)
-
Kod CN: 2002 90 19 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 8462 21 80 - Giętarki, krawędziarki, obrabiarki do prostowania lub prostownice (włączając prasy) sterowane numerycznie, do obróbki wyrobów z metalu (z wył. maszyn do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych oraz do obróbki wyrobów płaskich z metalu)
-
Kod CN: 1301 20 00 - Guma arabska
-
Kod CN: 2009 89 73 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8441 90 90 - Części urządzeń do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury, gdzie indziej niesklasyfikowane