1301 20 00 Guma arabska
Kod CN 1301 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 02.30.12.0 - Szelak, balsamy i pozostałe gumy i żywice naturalne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 14 38 - Tuńczyk żółtopłetwy „Thunnus albacares”, przetworzony lub zakonserwowany (z wył. mielonego, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN: 0602 20 80 - Drzewa, krzewy i krzaki gatunków rodzących jadalne owoce lub orzechy, , nawet szczepione (z wył. z gołymi korzeniami, cytrusowych i sadzonek winorośli)
-
Kod CN: 6211 33 10 - Ubiory robocze, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 1104 29 08 - Ziarna jęczmienia krojone lub śrutowane lub inaczej obrobione (z wył. płatkowanych, miażdżonych, łuszczonych, perełkowanych i granulek i mąki)
-
Kod CN: 3825 90 10 - Alkaliczny tlenek żelaza do oczyszczania gazów
-
Kod CN: 5515 13 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą
-
Kod CN: 6903 90 90 - Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe (z wył. wyrobów z krzemionkowych skał kopalnych lub podobnych ziem krzemionkowych, wyrobów objętych pozycją 6902, wyrobów zawierających węgiel, tlenek glinu lub krzemionkę, objętych podpozycjami 6903 10 00 i 6903 90 10)
-
Kod CN: 4911 99 00 - Artykuły drukowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7321 11 10 - Urządzenia do pieczenia, smażenia, grillowania i gotowania, z piecykiem, włącznie z oddzielnymi piecykami, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na gaz lub na gaz i inne paliwa (z wył. dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 2208 20 14 - Armagnac, w pojemnikach o objętości <= 2 litry