1104 29 30 Ziarna zbóż perełkowane (z wył. jęczmienia, owsa i kukurydzy lub ryżu)
Kod CN 1104 29 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.33.0 - Płatki śniadaniowe zbożowe oraz pozostałe wyroby z ziaren zbożowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0104 10 80 - Owce żywe (z wył. jagniąt i zwierząt hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 2103 10 00 - Sos sojowy
-
Kod CN: 3301 19 - Olejki eteryczne z owoców cytrusowych, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. ze słodkich i gorzkich pomarańczy i cytryn)
-
Kod CN: 1701 13 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)
-
Kod CN: 5209 42 00 - Drelich, zawierający >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 7019 51 00 - Tkaniny, włącznie z taśmami tkanymi, ze szkła, o szerokości <= 30 cm (z wył. niedoprzędów)
-
Kod CN: 0307 39 20 - Małże (jadalne) "Mytilus spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0406 90 13 - Emmentaler (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 0406 90 25 - Tilsit (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 7316 00 00 - Kotwice, drapacze oraz ich części, z żeliwa lub ze stali