1212 94 00 Korzenie cykorii, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone
Kod CN 1212 94 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.28.19.0 - Pozostałe nieprzetworzone rośliny przyprawowe i aromatyczne
-
Kod PKWiU: 02.30.40.0 - Dziko rosnące jadalne produkty leśne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5801 23 00 - Tkaniny włosowe wątkowe, z bawełny (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 0207 13 99 - Jadalne podroby (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3105 59 00 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe: azot i fosfor (z wył. azotanów, fosforanów oraz diwodoroortofosforanu amonu (fosforanu monoamonu) oraz jego mieszanin z wodoroortofosforanem diamonu (fosforanem diamonu), i w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 9401 59 00 - Meble do siedzenia trzcinowe, wiklinowe lub z podobnych materiałów (z wył. z bambusa lub rattanowych)
-
Kod CN: 6110 11 30 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z wełny, dziane (z wył. bluz i pulowerów, zawierających >= 50% masy wełny i o masie >= 600 g/na sztukę, i kamizelek z podbiciem)
-
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
-
Kod CN: 1806 20 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 31% masy masła kakaowego lub zawierające >= 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
-
Kod CN: 7209 15 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 3 mm
-
Kod CN: 8707 90 - Nadwozia do ciągników, do pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, objętych pozycją 8705
-
Kod CN: 8441 10 10 - Maszyny kombinowane do nawijania i cięcia wzdłużnego, do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury