1214 90 10 Buraki pastewne, brukiew i pozostałe korzenie pastewne
Kod CN 1214 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 29 11 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 3907 99 80 - Poliestry nasycone, w formach podstawowych (z wył. poliwęglanów, żywic alkidowych, poli(tereftalanu etylenu), poli(kwasu mlekowego) i poli(naftaleno-2,6-dikarboksylanu etylenu) i termoplastycznych kopolimerów ciekłokrystalicznych poliestrów aromatycznych)
-
Kod CN: 2204 30 - Moszcz gronowy, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 0,5% obj. (z wył. moszczu gronowego, którego fermentacja została zatrzymana przez dodanie alkoholu)
-
Kod CN: 5309 11 90 - Tkaniny lniane, zawierające >= 85% masy lnu, bielone
-
Kod CN: 4408 90 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane, łączone na długość lub łączone stykowo, o grubości <= 6 mm (z wył. drewna tropikalnego i iglastego)
-
Kod CN: 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 1513 29 11 - Frakcje stałe oleju z ziaren palmowych lub oleju babassu, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 3824 10 00 - Gotowe spoiwa do form odlewniczych lub rdzeni
-
Kod CN: 6301 90 - Koce i pledy, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, koców elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 1106 - Mąka, mączka i proszek, z suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 0713, z sago i manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714, lub z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"