1504 30 90 Tłuszcze, oleje i ich ciekłe frakcje, ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
Kod CN 1504 30 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.12.0 - Oleje i tłuszcze oraz ich frakcje z ryb i ssaków morskich
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2103 20 00 - Ketchup pomidorowy i pozostałe sosy pomidorowe
-
Kod CN: 8112 92 31 - Niob "columbium" i ren, nieobrobione plastycznie, proszki niobu "columbium" lub renu
-
Kod CN: 0813 50 19 - Mieszanki suszonych moreli, jabłek, brzoskwiń(włącznie z nektarynami), gruszek, papai i pozostałych jadalnych, suszonych owoców, zawierające śliwki (z wył. mieszanin jadalnych orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron)
-
Kod CN: 2853 90 10 - Woda destylowana i woda do pomiarów przewodnictwa oraz woda o podobnej czystości
-
Kod CN: 8402 90 00 - Części kotłów parowych i kotłów wodnych wysokotemperaturowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1214 10 00 - Mączka i granulki, z lucerny [alfalfa]
-
Kod CN: 8458 91 - Tokarki, włączając centra tokarskie, do usuwania metalu, sterowane numerycznie (z wył. tokarek poziomych)
-
Kod CN: 2008 80 50 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 2206 00 31 - Cydr i perry, musujące
-
Kod CN: 4302 19 41 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), całe, niepołączone