1507 10 10 Olej sojowy surowy, nawet odgumowany, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
Kod CN 1507 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.29.0 - Pozostałe surowe oleje roślinne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8712 00 - Rowery dwukołowe i pozostałe rowery, włączając trzykołowe wózki-rowery dostawcze, bezsilnikowe
-
Kod CN: 3301 29 79 - Olejki eteryczne z lawendy, odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami
-
Kod CN: 3601 00 00 - Prochy strzelnicze
-
Kod CN: 8432 80 00 - Maszyny rolnicze, ogrodnicze lub leśne do przygotowywania lub uprawy gleby; walce do pielęgnacji trawników lub terenów sportowych (z wył. rozpylaczy cieczy i rozpraszaczy proszku, pługów, bron, spulchniarek, kultywatorów, bron-chwastowników i glebogryzarek, siewników, sadzarek oraz maszyn do przesadzania, roztrząsaczy obornika i rozsiewaczy nawozów)
-
Kod CN: 8533 40 - Rezystory nastawne, włączając reostaty i potencjometry (z wył. rezystorów drutowych zmiennych i rezystorów grzejnych)
-
Kod CN: 1511 10 90 - Olej palmowy surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 2307 00 11 - Osad winny z drożdży, o całkowitej masowej mocy alkoholu <= 7,9% mas. i zawartości suchej substancji >= 25% masy
-
Kod CN: 2844 10 - Naturalny uran i jego związki; stopy, dyspersje, włącznie z cermetalami, produkty ceramiczne oraz mieszaniny zawierające naturalny uran lub naturalne związki uranu [Euratom]
-
Kod CN: 1602 50 10 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 1701 12 10 - Cukier buraczany surowy, do rafinacji (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)