1507 90 90 Olej sojowy i jego frakcje, nawet rafinowane (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych, modyfikowanych chemicznie i oleju surowego)
Kod CN 1507 90 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.51.0 - Olej sojowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8425 42 00 - Podnośniki i wciągniki, hydrauliczne (z wył. układów podnośnikowych wbudowanych na stałe, w rodzaju stosowanych w stacjach obsługi pojazdów)
-
Kod CN: 8516 90 00 - Części elektrycznych podgrzewaczy do wody, grzałek nurnikowych, aparatury do ogrzewania gleby i pomieszczeń, przyrządów fryzjerskich i suszarek do rąk, urządzeń elektrotermicznych, w rodzaju stosowanych do użytku domowego i elektrycznych rezystorów grzejnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2612 20 - Rudy i koncentraty toru
-
Kod CN: 0805 29 00 - Wilkingi i podobne hybrydy cytrusowe, świeże lub suszone
-
Kod CN: 2204 10 91 - Asti spumante, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP)
-
Kod CN: 9018 13 00 - Aparatura diagnostyczna wykorzystująca rezonans magnetyczny
-
Kod CN: 0302 99 00 - Rybie płetwy, głowy, ogony, pęcherze pławne i pozostałe jadalne odpadki rybne, świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek, ikry, mlecza i płetw rekina)
-
Kod CN: 2008 19 19 - Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej i orzeszków ziemnych, prażonych migdałów i orzeszków ziemnych, i orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia i mieszanin zawierających >= 50% masy orzechów tropikalnych)
-
Kod CN: 3404 - Woski sztuczne i woski preparowane
-
Kod CN: 0104 20 - Kozy żywe