1905 90 30 Chleb, bułki, niezawierające dodatku miodu, jajek, sera lub owoców, a zawierające w suchej masie <= 5% masy cukru lub tłuszczu
Kod CN 1905 90 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.71.11.0 - Pieczywo świeże zawierające < 5% masy cukru lub tłuszczu lub bez dodatku miodu, jajek, sera lub owoców
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3912 12 00 - Octany celulozy uplastycznione, w formach podstawowych
-
Kod CN: 3207 40 85 - Fryta szklana i pozostałe szkło w postaci proszku, granulek lub płatków (z wył. szkła w postaci płatków o długości >= 0,1 mm, ale <= 3,5 mm, oraz o grubości >= 2 mikrometrów, ale <= 5 mikrometrów; szkło w postaci proszku lub granulek, zawierające >= 99% masy ditlenku krzemu)
-
Kod CN: 0406 90 63 - Fiore Sardo i Pecorino, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej <= 47% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 8603 10 00 - Wagony osobowe, towarowe lub transportowe, kolejowe lub tramwajowe, o napędzie własnym, zasilane z zewnętrznego źródła energii elektrycznej (inne niż te objęte pozycją 8604)
-
Kod CN: 2824 90 00 - Tlenki ołowiu (z wył. tlenku ołowiu (II) [glejty, masykota])
-
Kod CN: 0813 50 12 - Mieszanki z suszonych owoców papai, tamarynd, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niezawierające śliwek
-
Kod CN: 1108 14 00 - Skrobia z manioku (cassava)
-
Kod CN: 4101 50 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, świeże
-
Kod CN: 0710 29 00 - Warzywa strączkowe, nawet łuskane, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grochu i fasoli)
-
Kod CN: DZIAŁ 76 - ALUMINIUM I ARTYKUŁY Z ALUMINIUM