2006 00 38 Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru > 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, owoców nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
Kod CN 2006 00 38 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.24.0 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5205 26 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 106,38 decyteksa, ale < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, ale <= 94 " (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2933 49 90 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu, zawierające w strukturze układ pierścieniowy chinolinowy lub izochinolinowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej (z wył. leworfanolu (INN) i jego soli, dekstrometorfanu i jego soli, pochodnych fluorowcowych chinoliny, pochodnych kwasu chinolinokarboksylowego, i nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 3104 30 00 - Siarczan potasu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 9014 20 80 - Przyrządy i urządzenia do nawigacji powietrznej i kosmicznej (z wył. inercyjnych systemów nawigacyjnych, kompasów i urządzeń radionawigacyjnych)
-
Kod CN: 5212 22 10 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszane głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej > 200 g/m², bielone
-
Kod CN: 0207 41 20 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane, bez krwi i jelit, ale niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „kaczki 85 %”
-
Kod CN: 4016 99 - Artykuły z gumy, innej niż ebonit, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0406 90 92 - Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 62% ale <= 72% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 1512 29 - Olej z nasion bawełny i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. surowego)
-
Kod CN: 3204 20 00 - Produkty organiczne syntetyczne, w rodzaju stosowanych jako fluorescencyjne środki rozjaśniające, nawet zdefiniowane chemicznie