2009 11 91 Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, i o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 11 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1006 10 10 - Ryż niełuskany do siewu
-
Kod CN: 6402 99 93 - Obuwie, którego nie można określić ani jako męskie, ani jako damskie, z cholewkami z tworzyw sztucznych i z podeszwami zewnętrznymi, z gumy lub tworzyw sztucznych, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia zakrywającego kostkę, obuwia z przyszwą wykonaną z pasków lub mającego jedno lub więcej wycięć, obuwia z metalowym noskiem ochronnym, obuwia domowego lub sportowego, obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, i obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 7002 32 00 - Rury ze szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina, w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C
-
Kod CN: 3105 30 00 - Wodoroortofosforan diamonu (fosforan diamonu) (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 3202 10 00 - Syntetyczne, organiczne substancje garbujące
-
Kod CN: 2905 49 00 - Alifatyczne alkohole poliwodorotlenowe o trzech lub więcej grupach wodorotlenowych (z wył. 2-etylo-2-(hydroksymetylo)propano-1,3-diolu (trimetylolopropanu), pentaerytrytolu, mannitu, D-sorbitu (sorbitolu) i glicerolu)
-
Kod CN: 1605 54 00 - Mątwy i kałamarnice, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 7601 20 20 - Stopy aluminium, nieobrobione plastycznie, w postaci kęsisk płaskich i kęsów
-
Kod CN: 2936 28 00 - Witamina E i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
-
Kod CN: 0204 - Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone