2204 22 81 Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN 2204 22 81 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3707 10 00 - Emulsje do uczulania powierzchni
-
Kod CN: 2208 30 71 - Szkocka whisky, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inna niż whisky „single malt”, „blended malt”, „single grain” i whisky „blended grain”)
-
Kod CN: 8714 93 00 - Piasty, inne niż piasty hamujące („torpedo”) oraz koła łańcuchowe wolnych kół, do rowerów (z wył. do motocykli)
-
Kod CN: 6005 35 00 - Dzianiny osnowowe, z włókien syntetycznych, o szerokości > 30 cm, moskitiery
-
Kod CN: 9016 00 90 - Części i akcesoria do wag o czułości 5 cg lub lepszej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0813 40 65 - Tamarynda, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, suszone
-
Kod CN: 0401 50 91 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 45% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0305 39 10 - Filety, solone lub w solance, ale niewędzone, z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), z łososia atlantyckiego (Salmo salar) i z głowacicy (Hucho hucho)
-
Kod CN: 8104 90 00 - Artykuły z magnezu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2903 77 60 - Trichlorofluorometan, dichlorodifluorometan, trichlorotrifluoroetany, dichlorotetrafluoroetany i chloropentafluoroetan