2204 29 96 Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN 2204 29 96 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4701 00 10 - Masa włóknista termomechaniczna, niepoddana obróbce chemicznej
-
Kod CN: 7227 90 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, walcowane na gorąco, w nieregularnych kręgach (z wył. ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowo-manganowej)
-
Kod CN: 7309 00 51 - Zbiorniki, cysterny, kadzie i podobne pojemniki, do cieczy, z żeliwa lub stali, o pojemności > 100 000 l (z wył. pojemników pokrytych lub izolowanych cieplnie lub wyposażonych w urządzenia mechaniczne lub termiczne i pojemników specjalnie skonstruowanych lub wyposażonych do transportu jednym lub wieloma środkami transportu)
-
Kod CN: 8205 40 00 - Wkrętaki ręczne
-
Kod CN: 5501 90 00 - Kabel z włókna ciągłego syntetycznego, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55 (z wył. akrylowego lub modakrylowego, z poliestrów, polipropylenu, nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 2008 50 92 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg
-
Kod CN: 2306 90 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji tłuszczów lub olejów roślinnych (z wył. z nasion bawełny, lnu, słonecznika, rzepaku i rzepiku, z orzechów kokosowych lub kopry, z orzechów palmowych lub ich jąder, lub z ekstrakcji z oleju sojowego lub z orzeszków ziemnych)
-
Kod CN: 4817 20 00 - Karty listowe, karty pocztowe i karty korespondencyjne, z papieru lub tektury (z wył. z nadrukiem znaczka pocztowego)
-
Kod CN: 0209 10 19 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, suszony lub wędzony
-
Kod CN: 2608 00 00 - Rudy i koncentraty cynku