2308 00 Żołędzie i kasztany, wytłoki, i inne materiały roślinne i odpady roślinne, pozostałości roślinne i produkty uboczne, nawet w postaci granulek, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2505 90 00 - Piaski naturalne wszystkich rodzajów, nawet barwione (z wył. piasków krzemionkowych i piasków kwarcowych, piasków złoto- i platynonośnych, piasków: cyrkonu, ilmenitu, monacytu, piasków bitumicznych
-
Kod CN: 0910 20 90 - Szafran rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 0705 21 00 - Cykoria warzywna (cykoria brukselska),świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 2306 41 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego < 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów < 30 mikromoli/g
-
Kod CN: 4009 31 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, wzmocnione lub inaczej połączone tylko z materiałami włókienniczymi, bez wyposażenia
-
Kod CN: 0604 20 20 - Choinki bożonarodzeniowe, świeże
-
Kod CN: 0711 59 00 - Grzyby i trufle, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
-
Kod CN: 2008 97 - Mieszanki owoców, orzechów i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub alkoholu (z wył. mieszanek orzechów, orzechów ziemnych i innych nasion i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10, i przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 2208 30 - Whisky